Szeretettel köszöntelek honlapunkon!

Alkotó közösségünk célja, teret adni a természetes kapcsolódásnak.
Olyan emberek vagyunk, akiket lenyűgöz a természet, szeretünk kertészkedni, vagy éppen kirándulni, természetet látni, megfigyelni a természeti jelenségeket, megcsodálni egy szép virágot vagy lepkét. Vagy hosszan elidőzünk egy kellemes madárfüttyöt hallgatva, ugyanúgy szeretünk tevékenykedni, alkotni, hasonló gondolkodású értékrendű emberekkel kapcsolódni, beszélgetni, játszani, vagy éppen elpihenni elmélyülni.

Egy tábortűz mellett beszélgetni, estébe nyúlóan, vagy éppen másoknak segíteni. Felületeinken igyekszünk olyan információkat átadni, olyan programoknak, rendezvényeknek eseményeknek megjelenési felületet biztosítani, ahol értéket jelent az emberi módon élés, a természet szeretet a biokertészet, közösség építés, közösségi lét, embereknek a segítése, -inspirálása, a társadalmi kérdéseinknek a megoldás keresése, illetőleg a természetes válaszoknak a megkeresése, a megoldás megkeresése.
Várjuk a jelentkezésedet, akár cikk íróként szerzőként, akár szerkesztőként, akár moderátorként, vagy a FB oldalainknak, csoportjainknak a szerkesztőjeként, akár kép szerkesztőként, program szervezőként, program tervezőként, vagy ha a témába illő tanfolyamot tartasz vagy ide illő a tevékenységed, örömmel adunk felületet a természetről, a szeretetről az életigenlésről szóló verseknek, irodalmi alkotásoknak és mindannak ami szeretetből fakad, gyümölcsöző, előre vivő, az emberiség fejlődését szolgáló a természettel összhangba, harmóniába hozó megnyugvást és békét hozó.

Tiringer László